OKI Pro6410NeonColor

Posted by .

OKI Pro6410NeonColor je prvi laserski pisač koji koristi tonere flourescentnih boja! Široki je raspon mogućnosti njegove upotrebe: termo transfer tisak na odjeću, izrada dekoracija, dizajn, marketing, obrazovanje…

Izvorni PC CHIP članak pročitajte ovdje

123-oki

OKI KI je izašao iz okvira definiranog klasičnim CMYK sustavom boja! Pro6410 NeonColor prvi je laserski pisač koji koristi tonere flourescentnih boja. Njegov svijetlucavi otisak sigurno će privući pažnju gledatelja. Svejedno da li se radi o tisku na majici, zidnom kalendaru, reklami u dućanu ili školskom godišnjaku. Pogled kroz 3D naočale istoj slici daje potpuno novu, rasplesanu dimenziju! Ovisno o nijansi podloge (tamna ili svijetla), može se koristi bijeli ili crni toner, kao prvi u nizu. Neonsko bijeli toner može služiti i kao zaštita ispisanog dokumenta, vidljiva tek pod UV svijetlom. OKI-jev koncept ravnog prolaza omogućava korisniku iznimnu slobodu i fleksibilnost prilikom odabira medija na koji se ispisuje (npr.poliesterski filmovi), te podržava rad sa papirima do težine od čak 250 gsm. Pisač podržava maksimalnu rezoluciju od 1200×600 DPI. Zahvaljujući OKI-evoj Multi-Level ProQ2400 tehnologiji, te dodacima poput Auto Colour balansa i Photo Enhance moći ćete dodatno poboljšati kvalitetu otisnutog materijala. Brzina ispisa iznosi 36 stranice u minuti za crno bijeli ispis odnosno 34 stranica za ispis u boji. Vrijeme do ispisa prve stranice iznosi samo 9 sekundi. Pro6410NeonColor podržava PostScript 3 emulaciju. Printer se sa računalima može povezati putem: HiSpeed USB 2.0 i 10/100Base-TX Ethernet. Od softverski alata u paketu sa printerom dolaze OKI LPR i Gamma Utility. Kapacitet papira osnovne ladice iznosi 300 listova, a multi-funkcionalne ladice 100 listova (80gsm ). Printer se može proširiti sa kabinetom ili mu se mogu dodati čak dvije ladice. U tom se slučaju ukupni kapacitet papira penje na čak 1.460 listova!

Slike koje oduzimaju dah Svijetlucavi otisak sigurno će privući pažnju gledatelja. Svejedno da li se radi o tisku na majici, zidnom kalendaru, reklami u dućanu ili školskom godišnjaku.

Fleksibilnost pri odabiru medija OKI-jev koncept ravnog prolaza omogućava korisniku iznimnu slobodu i fleksibilnost prilikom odabira medija na koji se ispisuje (npr.poliesterski filmovi), te podržava rad sa papirima do težine od čak 250 gsm.

Jednostavna proširivost Naknadno dodanim ladicama korisniku se omogućava da svoj printer prilagodi povećanom obimu posla.

Izvor:  PC CHIP