Akcija ‘Prilagodi se danas’

Posted by .

pomaže tvrtkama odgovoriti na promjenjive uvjete tržišta i zahtjeve kupaca

Link na članak

Proteklih nekoliko mjeseci, tvrtka OKI Europe pomaže tvrtkama i organizacijama osigurati sigurnost aktivnom promocijom socijalne distance putem ponude besplatnih naljepnica i grafičkih rješenja koja potiču socijalnu distancu. U ovom smo razdoblju isporučili više od 34000 podnih naljepnica za više od 700 tvrtki kako bismo primijenili mjere socijalne distance na radnom mjestu.

Također, održali smo sigurnost u školama, državnim uredima, transportu i tvrtkama, a pomogli smo i brzu dostupnost hrane za ranjive skupine (dokument enVie Case Study) te smo omogućili tvrtkama provesti promjene radi prilagodbe promjenjivim zahtjevima kupaca (dokument Tea Club Case Study). 

Pomažemo tvrtkama da se već danas prilagode novom sutra…

Organizacije i tvrtke trebaju svu moguću podršku u ovim izazovnim vremenima pa je tvrtka OKI Europe pokrenula akciju ‘Prilagodi se danas‘ kako bi pomogla tvrtkama u brzoj prilagodbi promjenjivim okolnostima ponudom jedinstvenih rješenja za ispis koja im omogućuju preispitati ustaljene obrasce i biti samodovoljni te se što manje oslanjati na druge dobavljače.

U okviru ove akcije, tvrtka OKI Europe nudi paket za poslovnu poduzetnost ‘Prilagodi se danas’, približne vrijednosti €500*, uz kupnju prikladnog pisača u boji OKI i kompleta originalnih tonera u boji *. Kupci koji već imaju pisač u boji OKI mogu zatražiti paket ‘Prilagodi se danas uz kupnju kompleta originalnih tonera u boji OKI*.

Besplatni paket za poslovnu poduzetnost ‘Prilagodi se danas’ vrijednosti €500+*

Paket uključuje besplatnu** šestomjesečnu pretplatu na publikaciju The Design Hub i ABBYY FineScanner Premium, medije za primjenu u specifičnoj djelatnosti i pristup predlošcima i grafičkim rješenjima. Ovi alati i sredstva pomažu tvrtkama u brzoj prilagodbi tiskanog materijala i komunikacije namijenjene kupcima u promijenjenim okolnosti, kao što je poštivanje državnih smjernica ili odgovor na dinamične tržišne i društvene trendove bez oslanjanja na vanjske dobavljače.

* Primjenjuju se uvjeti poslovanja. Navedene su približne vrijednosti.

** Potrebna registracija