Saopćenje u vezi s koronavirusom

Posted by .

Link na članak

Budući da se koronavirus (COVID-19) nastavlja širiti, tvrtka OKI Europe primijenila je određen broj mjera koje uključuju sljedeće:

  • zaštita sigurnosti i dobrobiti naših zaposlenika i njihovih obitelji
  • nastavak poslovanja u pogođenim državama
  • osiguravanje dostupnosti naših proizvoda te podrška partnerima i krajnjim kupcima

Zaštita sigurnosti i dobrobiti naših zaposlenika i nastavak poslovanja

Smjernice lokalnih vlada poštuju se od države do države, a naš smo plan za nastavak poslovanja aktivirali kako bismo nastavili služiti svojim kupcima i istodobno zaštiti dobrobit svojih zaposlenika. Kako bismo onemogućili zarazu zaposlenika, sva službena putovanja odgođena su, a sastanci se organiziraju alternativnim načinima. Osoblje je opremljeno za rad na daljinu.

Poduzete mjere temelje se na objavama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) za svaku državu u kojoj djelujemo, uz smjernice lokalne vlade kojima ćemo se prilagoditi u svakoj državi zasebno.

Osiguravanje dostupnosti naših proizvoda, potrošnog materijala i podrške kupcima

Početno izbijanje epidemije koronavirusa, u kombinaciji s utjecajem nedavnih snažnih oluja, za posljedicu je imalo privremeni zastoj u jednom od naših pogona. Poduzeli smo mjere kako bismo nadoknadili izgubljeno vrijeme u proizvodnji, a pogon je trenutno operativan do razine od 90%. Štoviše, kako bismo sveli utjecaj na svoje partnere i kupce na najmanju moguću mjeru, tvrtka OKI trenutno narudžbe potrošnog materijala dostavlja zračnim prijevozom.

Podrška kupcima i dalje će biti dostupna putem naših dežurnih linija ili na internetskim stranicama lokalnih ogranaka tvrtke OKI. Ne zaboravite kako je u nekim područjima moguć zastoj u obradi vaših upita. Nadalje, nažalost bit će posljedica po intervencije na licu mjesta i narudžbe u nekim područjima gdje su lokalne vlade nametnule određena ograničenja

Tvrtka OKI Europe pomno prati situaciju i nastavit će vas obavještavati o promjenama okolnosti.

Datum saopćenja: 18. 03. 2020.