OKI C9655

Posted by .

Članak o printeru OKI C9655

OKI-jev pisač A3+ u boji ističe se ispisom visoke kvalitete te brzinom. Predstavlja odličan izbor za zahtjevne korisnike, što uključuje velike radne grupe i grafičke profesionalce

OKI-C9655

OKI-jev C9655 pristupačan je i pouzdan A3+ pisač u boji koji omogućava ispis kvalitete Potrebne za profesionalnu primjenu. Temelji se na već dokazanoj OKI-jevoj LED tehnologiji, a podržava ProQ2400 rezoluciju ispisa od 1200×600 dpi. Brzina ispisa formata A4 iznosi 36 stranica u minuti za ispis u boji, odnosno 40 stranica za crno-bijeli ispis. Kada je u pitanju format A3, može se pohvaliti brzinom od 19 stranica u minuti za ispis u boji, odnosno 21 stranicu u minuti za crno-bijeli ispis. Vrijeme potrebno za ispis prve stranice iznosi 10,5 sekundi za ispis u boji, odnosno 9 sekundi za crno-bijeli. Impresivne performanse ovog pisača omogućavaju ugrađeni 800-megahercni procesor u kombinaciji sa standardnih 512 megabajta memorije (nadogradivo do 1 GB), a tu je i ugrađeni 40-gigabajtni tvrdi disk.

Za konstantnu kvalitetu ispisa brinu se ugrađene funkcije automatske kalibracije boja i gustoće ispisa. S pisačem se isporučuje softver Graphic Pro colour management. Taj moćan alat omogućit će vam precizno podešavanje odgovarajućih boja s raznih RGB ulaza (npr. skeneri i digitalni aparati) te simuliranje ispisa s drugih pisača. Već gotovi ICC profili jednostavno se mogu downloadati na njegov tvrdi disk.

Zahvaljujući funkciji Auto Media Detect, pisač će automatski prepoznati papire različite težine te automatski odabrati odgovarajuće postavke ispisa. Osim toga, korisniku nudi mogućnost ispisa na velikom broju različitih medija. Ovo uključuje papire težine od 64 do 300 g/m2, a možete ispisivati i na velikom broju različitih veličina te tipova papira: od A6 do oversized A3, pa i SRA3 i 1200 mm plakate. Također je omogućen automatski dvostrani ispis na papirima sve do 188 g/m2.

Standardno pisač dolazi s ladicom kapaciteta 530 listova, odnosno višenamjenskom ladicom s 230 listova. U konfiguraciji s više ladica, kada se isprazni trenutno aktivna ladica, pisač će automatski “prijeći” na sljedeću. Neaktivnu ladicu moguće je napuniti papirima, bez potrebe za prekidanjem trenutnog ispisa.

Ovaj je pisač opremljen svim potrebnim priključcima, što uključuje IEEE 1284 Bi-directional Parallel, Hi-Speed USB 2.0 i 10 /100 /1000Base-T Et-hernet.

Kao što je to slučaj kod svih OKI-jevih uređaja, ovaj se model odlikuje niskim troškovima otiska: 8 lipa za crno-bijeli i 56 lipa za ispis u boji.

You must be logged in to post a comment. Log in