OKI C530d/dn

Posted by .

Članak o printeru OKI C530d/dn

Predstavljamo vam novi model OKI-jeva pisača u boji koji se odlikuje visokom brzinom i kvalitetom otiska. Zahvaljujući svojoj kompaktnosti i iznimnoj fleksibilnosti ispisa na razne medije, ovi su pisači odličan izbor za male i srednje radne grupe

okic

OKI je izbacio C530, novi model pisača u boji koji se odlikuje kompaktnim dimenzijama, visokom kvalitetom (1200×600 DPI) i niskom cijenom otiska te iznimnom fleksibilnošću ispisa na razne vrste medija.Brzina ispisa iznosi odličnih 26 stranica u minuti za ispis u boji, odnosno 30 stranica u minuti za crno-bijeli ispis, dok vrijeme do prve ispisane stranice iznosi do 8 sekundi za ispis u boji, odnosno do 7,5 sekundi za crno-bijeli ispis.Tehnologija ravnog prolaza omogućava iznimnu fleksibilnost prilikom odabira medija na koji se ispisuje, kao i formata ispisa, što uključuje naljepnice, poliesterske filmove, omotnice…Provjerena OKI-jeva LED tehnologija osigurava visok nivo pouzdanosti. Pisači podržavaju maksimalnu rezoluciju od 1200×600, ali uz pomoć tehnologije MultiLevel Pro Q2400 i high definition tonera kvaliteta otisaka na nivou je rezolucije od čak 2400 DPI! Kvalitetu otisnutog materijala moći ćete dodatno poboljšati opcijama Auto Colour Balance i Photo Enhance.

Ovi modeli OKI-jevih pisača posjeduju interni procesor radnog takta 532 megaherca, a standardno dolaze s 256 MB memorije, što se može proširiti na maksimalno 768 MB. Osim memorije, u pisač se može dodati i memorijska kartica SDHC od 16 GB.Pisači podržavaju printerske jezike PCL6 (XL3.0 & PCL5c) PostScript3 emulation i SIDM (IBM-PPR, EPSON-FX, IBM5577).

Početni kapacitet ladica za papir je 350 listova (250 listova iz osnovne ladice + 100 listova iz multifunkcionalne ladice). Po potrebi, kapacitet pisača može se jednostavno proširiti dodatnom ladicom (ukupni kapacitet od 880 listova).

U paketu s pisačima dolazi mnoštvo softverskih alata: Template Manager, Color Correct, OKI LPR, Color Swatch Utility, Color Access Policy Manager, PrintSuperVision.net,

PrintSuperVision Multiplatform, Print Control Server, Print Control Client, Print Control Report Tool, Web Driver Installer, Network Card Setup, Configuration Tool, ICC Color Profiles, PostScript Gamma Utility, Profile Assistant, PDF Direct Print, Storage Device Manager i ColorSync Profiles.

Što se tiče povezivosti pisači imaju Hi-Speed USB 2.0 te 10/100-TX Ethernet priključak. Model 530dn osim toga posjeduje i mrežni priključak (10/100 TX Ethernet).

I ovi se OKI-jevi pisači, zahvaljujući sistemu odvojenih tonera i bubnjeva, mogu pohvaliti iznimno niskim troškovima ispisa. Za crno-bijeli ispis oni iznose 11, a za ispis u boji 80 lipa po stranici (uključujući PDV).

You must be logged in to post a comment. Log in