OKI ES9470

Posted by .

Predstavljamo vam OKI ES9470. Kolor višefunkcijski uređaj A3 formata kojime možete kvalitetno i brzo ispisivati, skenirati i kopirati dokumente, te slati faxeve. Svojom brzinom i robusnom izvedbom izvrsno će se uklopiti u poslovna okru- ženja velikih radnih grupa.

OKI ES9470

Brojne mogućnosti, jednostavnost korištenja, odlične performanse, pouzdanost i dimenzi- je čine OKI-jev višefunkcijski uređaj ES9470 idealnim odabirom za sve uredske poslove u okruže- nju velikih radnih grupa.
U svojoj osnovnoj varijanti uređaj dolazi sa dvije ladice, svaka kapaciteta 550 listova i višenamjenskom ladicom za 100 listova. Uz bogatu dodatnu opremu koja je na raspolaganju, kapacitet se može proširiti do 3.700 listova!
Ispisani dokumenti svoj „završni sjaj“ dobivaju u fini- šeru, npr. presavijanje, heftanje, bušenje rupa…
Ugrađeni pisač podržava rezoluciju od 600×600 DPI-ja. Vrijeme do ispisa prve stranice iznosi samo 5,2 sekundi. Brzina ispisa iznosi zavidnih 45 stranice u mi- nuti, crno-bijelog kao i ispisa u boji.
Ugrađeni skener podržava 24-bitnu boju, te maksi- malnu rezoluciju od 600×600 DPI-ja. Brzina skeniranja iznosi do 57 stranica u minuti za crno-bijelo, kao i za skeniranje u boji. Skenirati možete u JPEG, TIFF-Mul- ti/Single page, PDF-Multi/Single Page, Slim PDF, XPS- Multi/Single Page formatima. Također su podržane opcije: WS Scan, Scan to USB, Scan to E-Mail, Scan to File (SMB, FTP, FTPS, IPX/SPX, local), Scan to e-Filing, Meta Scan (option). Ako se tome pridoda i mogućnost obostranog skeniranja (RADF), funkcionalnost skenera znatno dobiva na značaju! OKI-jev ES9470 dokumen- te kopira brzinom od 45 kopija u minuti, jednako u slučaju crno-bijelog kao i kopiranja u boji. Vrijeme do prve kopije iznosi 5,2 sekundi. Maksimalna podržana rezolucija kopiranja iznosi 600 DPI-ja.

Što se tiče povezivosti OKI-jev ES7470 posjeduje Hi-Speed USB 2.0, kao i 10/100/1000Base-T mrežni priključak. Osim toga, posjeduje čak 2 USB Host pri- ključka putem kojih se obavljaju operacije kao što su DirectPrint ili ScanTo USB.
Upravljački program (firmware) podržava OpenCode standard. To omogućava njegovo korištenje sa veći- nom programa za upravljanje ispisom (npr.FollowMe, PaperCut, OutputManager…).
Kao opcija se nudi: funkcija faksa po čak dvije tel.li- nije, Wireless i BlueTooth moduli za povezivane, čitači kartica (HID i Mifare), te sigurnosni protokoli (DataO- verwrite i IPSec).
Zahvaljujući OKI-evoj tehnologiji odvojenog tonera i bubnja i ovaj se višenamjenski uređaj može pohvaliti iznimno niskim troškovima ispisa: 3 lipa za crno-bijeli, te 21 lipa za ispis u boji (uključen PDV )!

You must be logged in to post a comment. Log in