Takaaki Hagiwara imenovan generalnim direktorom tvrtke OKI Europe

Posted by .

Takaaki Hagiwara imenovan je generalnim direktorom tvrtke OKI Europe kako bi ojačao vodeći položaj tvrtke na tržištu proizvođača profesionalnih pisača i istražio mogućnosti uvođenja dodatnih tehnoloških rješenja OKI u Europi.

Egham, 1. travnja 2023. g.OKI EUROPE LTD. Tvrtka OKI Europe objavila je kako je Takaaki Hagiwara imenovan generalnim direktorom radi jačanja vodećeg položaja tvrtke OKI na tržištu profesionalnih pisača i usmjeravanja rasta dodatnih rješenja OKI u regiji EMEA i Indiji.

Prije imenovanja, Hagiwara je bio dopredsjednik korporativnog planiranja tvrtke OKI Europe, a sudjelovao je i u transformaciji i upravljanju poslovanjem.

Takaaki Hagiwara nasljednik je Tsukasa Takasawa, koji je dodijeljen razvoju novog poslovanja u Singaporeu.

Hagiwara je zaposlen u tvrtki OKI od 1990. g., u odjelu Overseas Sales and Marketing (inozemna prodaja i marketing). Pridonio je ogromnim iskustvom jer je već obavljao mnoge visoke funkcije u tvrtki OKI, uključujući i onu generalnog direktora tvrtke OKI Systems (UK) Ltd. od 2013.-2018. g., gdje je bio odgovoran za stvaranje pozicije na tržištima pisača business-to-business te distribucije i upravljanja dokumentacijom, a doprinio je boljim odnosima s kanalima i poslovnim partnerima te kupcima u osnovnoj djelatnosti diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Irske i Skandinavije.

U novoj ulozi generalnog direktora tvrtke OKI Europe, Hagiwara će se posvetiti nastavku razvoja rješenja za specifične potrebe i nove aplikacije na tržištu tehnologije profesionalnih pisača u regijama EMEA i Indije te će istražiti mogućnosti primjene tehnologije OKI koja je već komercijalna u drugim regijama.

“Radujem se što ću voditi tvrtku OKI Europe u ovoj zanimljivoj novoj fazi razvoja i rasta tvrtke. Nakon razdoblja transformacije, tvrtke OKI Europe i dalje će se koncentrirati na tehnologiju ispisa i širiti djelovanje u području specijaliziranih potreba i aplikacija, uključujući naljepnice i pakiranje te istovremeno istražiti uvođenje dodatnih tehnologija u regiju EMEA, a koje su tehnologije već komercijalno dostupne u Japanu.”, rekao je Hagiwara.

Tvrtka OKI Group, čije je regionalno sjedište tvrtka OKI Europe, ima široku lepezu inovativnih tehnološki rješenja koja, između ostalih, obuhvaćaju elemente kao što su uređaji za daljinsku detekciju (IoT), napredna tehnologija zvuka i obrada podataka na izvoru.

“Siguran sam kako je Takaaki Hagiwara odličan izbor za mog nasljednika. Ovo su zanimljiva vremena za tvrtku OKI Europe, a imenovanjem Hagiwara tvrtka OKI Europe dobro je pozicionirana i može kapitalizirati brojne mogućnosti primjene rješenja tehnologije OKI za otklanjanje problema u stvarnom životu, na tržištu tehnologija pisača, a i šire.”, komentirao je novo imenovanje Tsukasa Takasawa.

Takaaki Hagiwara prvostupnik je engleskog jezika i književnosti na sveučilištu Kyoto Sangyo University (1990). Iste se godine pridružio tvrtki OKI u odjelu Inozemna prodaja i marketing.