OKI MC562

Posted by .

Članak o printeru OKI MC562 

Predstavljamo vam OKI-jev MC562 višefunkcijski uređaj kojime možete kvalitetno i brzo ispisivati, skenirati i kopirati dokumente te slati faxeve. Svojom brzinom i jednostavnošću korištenja izvrsno će se uklopiti u sva poslovna okruženja srednjih i većih radnih grupa.

Brojne mogućnosti, jednostavnost korištenja, odlične performanse, pouzdanost i dimenzije čine OKI-jev višefunkcijski uređaj MC562 idealnim odabirom za sve uredske poslove u okruženju srednjih i većih radnih grupa.Osnovnu razliku u odnosu na svoga prethodnika čini Auto-Off mod rada. U njemu potrošnja pada na nevjerojatnih 0.5W! Za tu svrhu, sa prednje strane uređaja dodan je poseban prekidač.Ugrađeni pisač podržava tehnologiju ProQ2400 kao i maksimalnu rezoluciju od 1200×600 DPI-ja. Vrijeme do ispisa prve stranice iznosi samo 8 sekundi za ispis u boji odnosno 7,5 za crno-bijeli ispis. Brzina ispisa iznosi 26 stranica u minuti za ispis u boji odnosno 30 stranica za crno bijeli ispis. Ispisivati se mogu dokumenti direktno sa USB sticka (USB 2.0 Host IF).Ugrađeni skener podržava 48-bitnu boju, te maksimalnu rezoluciju od 1200×1200 DPI-ja. Brzina skeniranja iznosi do 20 stranica u minuti za skeniranje u boji odnosno 30 crno-bijelo skeniranje, a skenirati možete u PDF, M-TIFF i JPEG i XPS formatima. Također je podržano skeniranje na FTP, USB stick, E-mail, TWAIN i CIFS. Ako se tome pridoda i mogućnost obostranog skeniranja (RADF), njegova funkcionalnost znatno dobiva na značaju! OKI-jev MC562 dokumente kopira brzinom od 26 kopija u minuti u slučaju kopiranja u boji odnosno 30 kopija u minuti za crno-bijelo kopiranje. Vrijeme do prve kopije iznosi 14 sekundi za kopiranje u boji odnosno 12 sekundi za crno bijelo kopiranje. Maksimalna podržana rezolucija kopiranja iznosi 600×600 DPI-ja.Ugrađeni fax uređaj brzine je TU-T G3(Super G3) 33.6kbps, te omogućava slanje faxeva brzinom od 3 sekunde po stranici, odnosno 2 sekunde u JBIG formatu. Osim analognom linijom, faxevi se mogu slati i preko mreže (Internet fax).Što se tiče povezivosti OKI-jev MC362 posjeduje Hi-Speed USB 2.0 priključak, kao i 10/100Base-TX mrežni priključak priključak.Što se tiče upravljanja dokumentima na raspolaganju su vam: Template Manager2, Color Correct, OKI LPR2, Color Swatch Utility2, PrintSuperVision.net2, PrintSuperVision Multiplatform2, Print Job Accounting Server2, Print Job Accounting Client, Web Driver Installer2, Network Card Setup, Configuration Tool2, ICC Color Profiles, PS Gamma Adjuster, Profile Assistant3, PDF Direct Print2, Actkey.

Ovo je već druga generacija OKI kolor uređaja čiji se bubnjevi ne prodaju odvojeno za svaku boju, već u setu. Ipak, to nije nimalo povećalo troškove ispisa: 13 lipa (uključujući PDV) po stranici za crno bijeli, te 94 lipa po stranici za ispis u boji.

You must be logged in to post a comment. Log in