OKI MC760

Posted by .

Članak o printeru OKI MC760

Predstavljamo vam OKI MC760. Višefunkcijski uređaj kojime možete kvalitetno i brzo ispisivati, skenirati i kopirati dokumente te slati faxeve. Svojom brzinom i jednostavnošću korištenja izvrsno će se uklopiti u sva poslovna okruženja srednjih i velikih radnih grupa.

Brojne mogućnosti, jednostavnost korištenja, odlične performanse, pouzdanost i dimenzije čine OKI-jev višefunkcijski uređaj MC760 idealnim odabirom za sve uredske poslove u okruženju srednjih i velikih radnih grupa. Ugrađeni pisač podržava tehnologiju ProQ2400 kao i maksimalnu rezoluciju od 1200×600 DPI-ja. Vrijeme do ispisa prve stranice iznosi samo 9 sekundi za ispis u boji odnosno 8 za crno-bijeli ispis. Brzina ispisa iznosi 28 stranica u minuti za ispis u boji odnosno 28 stranica za crno bijeli ispis. Vrlo se koristan pokazao i ugrađen modul za spajanje (heftanje), kapaciteta do 20 listova.

Ugrađeni skener podržava 24-bitnu boju, te maksimalnu rezoluciju od 600×600 DPI-ja. Brzina skeniranja iznosi do 40 stranica u minuti za crno-bijelo, kao i za skeniranje u boji. Skenirati možete u PDF, Slim PDF, Secure PDF, M-TIFF i JPEG i XPS formatima. Također je podržano skeniranje na SMB, FTP, FTPS. Netware, FilingBox, USB stick i E-mail. Ako se tome pridoda i mogućnost obostranog skeniranja (RADF), funkcionalnost skenera znatno dobiva na značaju!OKI-jev MC760 dokumente kopira brzinom od 28 kopija u minuti, jednako u slučaju crno-bijelog kaoi kopiranja u boji. Vrijeme do prve kopije iznosi 13 sekundi. Maksimalna podržana rezolucija kopiranja iznosi 600 DPI-ja.

Ugrađeni fax uređaj brzine je TU-T G3(Super G3) 33.6kbps, te omogućava slanje faxeva brzinom od 3 sekunde po stranici. U funkciji brzog biranja može se pohraniti do 1.000 brojeva. Jednak je i broj stranica koju uređaj drži u memoriji pri nestanku struje. Što se tiče povezivosti OKI-jev MC760 posjeduje HiSpeed USB 2.0 priključak, kao i 10/100/1000Base-T mrežni priključak priključak. Ako je žica problem, kao opcija postoji i wireless modul!Što se tiče pripadajučeg softvera na raspolaganju su vam: PrintSuperVision, Print Job Accounting, File Downloader, Address Book Viewer, Remote Scan Driver, e-Filing Backup/Restore, Fleet Manager, Template Manager i Output Manager.Zadnje navedeni, u kombinaciji sa čitačem katica (opcija), postaje močan alat za upravljanja troškovima ispisa.

Zahvaljujući OKI-evom sistemu odvojenih tonera i bubnjeva, i ovaj model može se pohvaliti niskim troš-kovima ispisa: 15 lipa po stranici za crno bijeli, te 99 lipa po stranici za ispis u boji (uključen PDV).

You must be logged in to post a comment. Log in