Višenamjenski pisač MC883

Posted by .

Originalni članak pročitajte ovdje

Višenamjenski pisač MC883, u boji, veličine A3, jednostavan je za upotrebu i prilagodljiv, objedinjava prilagodljivo upravljanje dokumentima i velike brzine te vrhunsku rezoluciju ispisa

 

Egham, 12. veljače–Tvrtka OKI Europe lansirala je novi svestrani, pametni višenamjenski pisač  MC883, u boji, veličine A3, koji se odlikuje izvanrednim ispisom i kopiranjem u boji, prilagodljivim zaslonom u boji osjetljivim na dodir i pametnim programskim rješenjima koja omogućavaju prilagodljiv rad, učinkovito i sigurno dohvaćanje dokumenata, suradnju i upravljanje.

Pogoni ga pionirska digitalna tehnologija LED tvrtke OKI, a rezultat je iznimno jasan ispis teksta i prvorazredne slike u boji visoke definicije, vrhunske rezolucije 1200 x 1200 dpi na medijima raznih veličina, od A6 do plakata veličine 1.3 m i težine medija do čak 256 m2. Pisač MC883 najnoviji je član OKIjevog portfolija prilagodljivih uređaja u boji veličine A3 i A4, a dio je obitelji MC800 Series koja obuhvaća pametne višenamjenske uređaje u boji veličine A3.

Idealan za najzahtjevnija poslovna okruženja, pisač MC883 pouzdano osigurava velike količine visokokvalitetnog ispisivanja, skeniranja i kopiranja zahvaljujući digitalnog tehnologiji OKI primijenjenoj u glavama za ispisivanje i skeniranje. Uključuje ugrađeni uređaj za uvezivanje do 20 stranica, dvije izlazne plohe, ladice za papir kapaciteta većeg od 2000 listova i brzine ispisa od 35 stranica u minuti. Novi pametni višenamjenski uređaj također se odlikuje sveobuhvatnom funkcionalnošću skeniranja i upravljanja dokumentima, uključujući brzine skeniranja do čak 50 dvostranih skeniranja u jednom prolazu odnosno 100 listova u dva prolaza (RADF) za kopiranje, skeniranje i slanje faksom dvostranih dokumenata

Pisač MC883 ergonomski je dizajniran imajući na umu korisnike. Jednostavan je za podešavanje, rukovanje i održavanje bez servisera, dok sveobuhvatna funkcija za pomoć i nadzor potrošnog materijala omogućava korisniku brzo i jednostavno zamijeniti sve što je potrebno, uključujući grijač i remen. Nadalje, zaslon osjetljiv na dodir veličine 7” potpuno je prilagodljiv pa je jednostavno stvoriti i pohraniti prilagođene poslove makro i dodijeliti ih početnom prozoru radi lakšeg pristupa i ubrzavanja čestih radnji.

Pomoć u poslovnim procesima s obimnim protokom dokumenata i poboljšanju produktivnosti prilagodljiva je pametna platforma Extendable Platform (sXP) koja omogućava besprijekornu integraciju pisača MC883 i rješenja drugih proizvođača, uključujući programe PaperCut MF i Drivve Image, kao i ekskluzivni paket SENDYS Explorer tvrtke OKI. Prikladan za manje tvrtke, ali i za velika poduzeća, u širokoj lepezi djelatnosti kao što su građevinarstvo, zdravstvo te stručne službe, paket sXP nudi partnerima prilagodljivost u stvaranju rješenja za uređaje OKI i pomaže tvrtkama pronaći pravo rješenje za zahtjeve i potrebe specifične djelatnosti.

Program SENDYS moćan je all-in-one software, ekskluziva tvrtke OKI, koji jača efikasnost putem digitalizacije, dijeljenja i organizacije svih dokumenata na prilagodljiv i siguran način. Iako je ugrađen u pametne višenamjenske uređaje OKI, paketu SENDYS Explorer možete pristupiti i pomoću internetskog preglednika, što korisnicima omogućava skeniranje i sigurno upravljanje dokumentima u cijeloj organizaciji. Dodatne značajke uključuju optičko prepoznavanje znakova (OCR), slanje e-poštom na broj faksa, prosljeđivanje te mogućnost pretvorbe i postavljanje datoteka. Paket SENDYS Explorer također omogućava privatan pristup datotekama, nizove za pretraživanje unutar sadržaja dokumenta i praćenje stanja svih poslova skeniranja putem pohrane dokumenata.

“Pisač OKI MC883 izvanredan je dodatak našoj lepezi pametnih višenamjenskih uređaja. Objedinjava dizajn naklonjen korisniku i izvanredno prilagođene mogućnosti za radni proces te vrhunski ispis u boji rezolucije 1200 x 1200”, kaže Polfai Ng, direktor odjela Proizvodnja i planiranje tvrtke OKI Europe Ltd. “Pouzdanost i vrhunska izvedba uređaja OKI, prilagodljivi program i otvorena arhitektura platforme sXP čine ovaj nevjerojatno svestran uređaj pravom potporom organizacijama svih vrsta i veličina u obuzdavanju složenih poslovnih procesa koji uključuju obimnu dokumentaciju i povećanju produktivnost bez narušavanja performansi.”

Više o novom pisaču MC883 smart MFP.