OKI ES8460

Posted by .

Članak o printeru OKI ES8460

Lakoća i jednostavnost korištenja, mnoštvo opcija i kompaktne dimenzije čine ovaj OKI-jev višefunkcijski uređaj idealnim izborom za manje i srednje tvrtke. Dodamo li svemu podršku za formate A4 i A3 te iznimno povoljnu cijenu otiska, ovaj višefunkcijski uređaj postaje nedostižan za konkurenciju

oki es8460

OKI je uvijek znao odgovoriti za zahtjeve modernog tržišta i prepoznati što korisnici trebaju. Upravo je OKI-jev višefunkcijski uređaj ES8460 odličan primjer moderne tehnologije, brojnih mogućnosti i kompaktnih dimenzija prilagođenih potrebama manjih ureda i poduzeća. Zahvaljujući podršci za formate A4 i A3, model ES8460 omogućava povećanje produktivnosti te iznimnu kvalitetu otiska – i sve to po nadasve pristupačnoj cijeni. Bilo da želite poslati faks, skenirati ili otisnuti promidžbeni materijal, s ovim višefunkcijskim uređajem sve to obavit ćete lako, brzo i jednostavno te bez nepotrebnog gubljenja vremena. Štoviše, ES8460 podržava velik broj multimedijalnih formata, čime se ne ograničava vaša kreativnost prilikom kreiranja i ispisa dokumenata.

Ispište brzo i jednostavno omote za vaše CD-ove, posjetnice ili čak plakate i promotivne postere velikog formata. Zahvaljujući kombinaciji tehnologije ProQ2400 Multi-level i OKI-jeve edinstvene tehnologije High Definition Toner, dobit ćete iznimno detaljan otisak, živih boja i lako čitljivog teksta.

Na raspolaganju vam je također mogućnost ispisa dokumenata u boji s obje strane lista, čime se štedi količina papira te smanjuju ukupni troškovi.

Pristupačna cijena potrošnog materijala velik je adut ovog OKI-jeva višefunkcijskog uređaja. Cijena otiska A4 formata iznosi 0,05 kuna po stranici za crno-bijeli te 0,35 kuna po stranici za ispis u boji. Stoga i ne čudi što je model ES8460 dobitnik prestižne nagrade BERTL kao uređaj s najboljim omjerom cijene i mogućnosti u svojoj kategoriji.

You must be logged in to post a comment. Log in