OKI ES9460

Posted by .

Predstavljamo vam OKI ES9460. Kolor višefunkcijski uređaj A3 formata kojime možete kvalitetno i brzo ispisivati, skenirati i kopirati dokumente, te slati faxeve. Svojom brzinom i robusnom izvedbom izvrsno će se uklopiti u poslovna okruženja velikih radnih grupa.

ES9460-MFP

Brojne mogućnosti, jednostavnost korištenja, odlične performanse, pouzdanost i dimenzije čine OKI-jev višefunkcijski uređaj ES9460 idealnim odabirom za sve uredske poslove u okruženju velikih radnih grupa.
U svojoj osnovnoj varijanti uređaj dolazi sa dvije ladice, svaka kapaciteta 550 listova i višenamjenskom ladicom za 100 listova. Uz bogatu dodatnu opremu koja je na raspolaganju, kapacitet se može proširiti do 3.700 listova!
Ispisani dokumenti svoj „završni sjaj“ dobivaju u finišeru, npr. presavijanje, heftanje, bušenje rupa…
Ugrađeni pisač podržava rezoluciju od 600×600 DPI-ja. Vrijeme do ispisa prve stranice iznosi samo 6,5 sekundi. Brzina ispisa iznosi zavidnih 35 stranice u minuti, crno-bijelog kao i ispisa u boji.
Ugrađeni skener podržava 24-bitnu boju, te maksimalnu rezoluciju od 600×600 DPI-ja. Brzina skeniranja iznosi do 57 stranica u minuti za crno-bijelo, kao i za skeniranje u boji. Skenirati možete u JPEG, TIFF-Multi/Single page, PDF-Multi/Single Page, Slim PDF, XPS-Multi/Single Page formatima. Također su podržane opcije: WS Scan, Scan to USB, Scan to E-Mail, Scan to File (SMB, FTP, FTPS, IPX/SPX, local), Scan to e-Filing, Meta Scan (option). Ako se tome pridoda i mogućnost obostranog skeniranja (RADF), funkcionalnost skenera znatno dobiva na značaju!
OKI-jev ES9460 dokumente kopira brzinom od 35 kopija u minuti, jednako u slučaju crno-bijelog kao i kopiranja u boji. Vrijeme do prve kopije iznosi 6,5 sekundi. Maksimalna podržana rezolucija kopiranja iznosi 600 DPI-ja.
Što se tiče povezivosti OKI-jev ES7470 posjeduje Hi-Speed USB 2.0, kao i 10/100/1000Base-T mrežni priključak. Osim toga, posjeduje čak 2 USB Host priključka putem kojih se obavljaju operacije kao što su DirectPrint ili ScanTo USB.
Upravljački program (firmware) podržava OpenCode standard. To omogućava njegovo korištenje sa većinom programa za upravljanje ispisom (npr.FollowMe, PaperCut, OutputManager…).
Kao opcija se nudi: funkcija faksa po čak dvije tel.linije, Wireless i BlueTooth moduli za povezivane, čitači kartica (HID i Mifare), te sigurnosni protokoli (DataOverwrite i IPSec).
Zahvaljujući OKI-evoj tehnologiji odvojenog tonera i bubnja i ovaj se višenamjenski uređaj može pohvaliti iznimno niskim troškovima ispisa: 3 lipa za crno-bijeli, te 21 lipa za ispis u boji (uključen PDV)!

Završna obrada dokumenata
Ovisno o izabranoj konfikuraciji, uređaj omogućava završnu obradu na više načina: prelamanje, heftanje, bušenje rupa…

Zavidan kapacitet ladica sa papirom
U osnovnoj varijanti uređaj dolazi sa dvije ladice (1.200 listova). Jednostavnim dodavanjem ladica, njegov se kapacitet može proširiti do 3,700 listova.

 

 

 

You must be logged in to post a comment. Log in