OKI Europe predstavlja najmanji pisač u boji formata A4 na svijetu!

Posted by .

Link na članak

Novi pisač C650 osigurava brzinu, kvalitetu, pouzdanost i povrat ulaganja u malom pakiranju zahvaljujući tehnologiji za uštedu prostora.

Tvrtka OKI Europe Ltd. najavila je predstavljanje pisača C650, najmanjeg pisača u boji formata A4 na svijetu. Od siječnja 2021., pisač C650 nudi performanse, rukovanje medijima i ekonomičnost u rangu vodećih stolnih pisača u boji formata A4 namijenjenih radnim grupama. Projektiran je za bilo koju djelatnost gdje je prostor ograničen te je pogodan i za najmanje prostore, a istovremeno osigurava brz ispis velikih količina materijala profesionalne kvalitete što ga čini idealnim za niz djelatnosti uključujući maloprodaju, hotele, restorane, zdravstvo, školstvo i graditeljstvo.

Pisač C650 koristi inovativnu digitalnu LED tehnologiju tvrtke OKI te omogućava brz ispis u raskošnim bojama i zadovoljava raznovrsne zahtjeve, od ispisa svakodnevnih dokumenata do marketinških promotivnih materijala i grafike. Uređaj ispisuje brzinom od 35 stranica u minuti i koristi medije težine od 60 g/m2 do 256 60 g/m2, formata B8 do dužine 1.32.

Inovativna tehnologija za štednju prostora, koja je primijenjena u izradi pisača C650, uključuje potpuni pristup s prednje strane uređaja što značajno smanjuje prostor potreban za rukovanje pisačem u usporedbi s uređajem slične veličine jer se sve radnje mogu obaviti s prednje strane ovog uređaja. Što se tiče održavanja pisača C650, potrebno je samo 2 cm prostora na bočnim stranama pa ga možete smjestiti u najskučeniji prostor i neometano koristiti.

Pouzdanost je bila ključna značajka kojoj se težilo u razvoju pisača C650, a široka primjena prvorazrednih komponenti umjesto plastike čini ga jednim od najrobusnijih pisača u klasi, što jamči dugotrajan rad bez poteškoća. Zasebni toneri i dugotrajni bubnjevi te maksimalna iskoristivost potrošnog materijala jamči da pisač C650 nastavlja ispisivati u nedogled što ga čini idealnim za organizacije koje imaju potrebe za ispisom velikog broja stranica i kvalitetnim otiskom boja.

C650 – savršen za bilo koju djelatnost

Pisač C650 pravi je izbor za različite djelatnosti, naročito kada je prostor ograničen, a performanse su prioritet jer osigurava brzo i pouzdano ispisivanje profesionalne kvalitete za najraznovrsnije primjene.

Detaljnije o malom pisaču velikih mogućnosti – Pročitajte današnje priopćenje za tisak:

Općenito

OKI Europe lansira najmanji pisač u boji formata A4 na svijetu
Hoteli, restorani i kafići

Izuzetno malen, pisač C650 osigurava fleksibilnost hotelima, restoranima i kafićima radi prilagodbe zahtjevima kupaca i trendovima tržišta
Maloprodaja

Kompaktni pisač C650 osigurava ispis profesionalne kvalitete za maloprodaju