Pisač C650 tvrtke OKI Europe dobitnik je nagrade Editor’s Choice Award časopisa Print IT Reseller!

Posted by .

Najmanji pisač na svijetu, u boji, veličine A4, izuzetnih performansi, na vrhu je popisa godišnjih nagrada ovog časopisa

 

Pisač u boji, veličine A4, OKI C650 dobitnik je nagrade Editor’s Choice Award časopisa Print IT Reseller. Najmanji je na svijetu, OKI C650, u boji, veličine A4, vrhunskih performansi, stekao je priznanje vodećeg uređaja za radne skupine u klasi super kompaktnih, a opet robusnih stolnih pisača veličine A4, zbog performansi, upotrebe medija i povoljne cijeni.

 

“Proteklih godina, tvrtka OKI postigla je ogroman uspjeh pisačem u boji veličine A4 iz serije C, ali ne samo zbog male veličine, živih boja i velike brzine ispisa. Zahvaljujući pravocrtnoj stazi za papir, ovi pisači mogu prihvatiti zadivljujući raspon medija, od plakata do naljepnica te tvrtkama omogućavaju ispisati golem raspon raznog marketinškog materijala i grafike vlastitim snagama kada god to zatreba. Za male količine ispisa, to je često jeftinije i brže nego koristiti komercijalne pisače. Kako polako izlazimo iz lockdowna, sposobnost stvaranja kvalitetne grafičke komunikacije za obavještavanje i upozoravanje kupaca i zaposlenika bit će presudno za tvrtke svih veličina. Pisač OKI C650 tvrtkama omogućava prilagodljivost. Dodatna je to prilika za prihod prodavača prodajom potrošnog materijala i medija, a mi smo oduševljeni jer možemo nagraditi pisač OKI C650 nagradom Editor’s Choice časopisa PrintIT Reseller.”

Michelle Ryder, urednik, PrintIT Reseller

 

 

 

Inovativna digitalna LED tehnologija tvrtke OKI čini pisač C650 iznenađujuće snažnim uređajem zbog male veličine, izuzetnih performansi ispisa svakodnevnih dokumenata, popratnog marketinškog materijala pa čak i grafičke komunikacije, a sve to u boji. Pisač može prihvatiti najlakše medije težine samo 60 g/m2 pa sve do težine od čak 256 m2, dimenzije od B8 do dužine 1.32 m, dok je brzina ispisa 35 stranica u minuti.

 

Inovativna tehnologija za štednju prostora znači kako se sve radnje obavljaju s prednje strane uređaja, što znatno smanjuje prostor potreban za rad pisača C650 u usporedbi s drugim uređajima usporedive veličine. Potrebno je samo 2 cm slobodnog prostora oko uređaja pa se pisač može jednostavno smjestiti čak i u najmanje prostore bez kompromisa po performanse ili pouzdanost što ga čini idealnim za upotrebu u nizu djelatnosti koje se oslanjaju na upotrebu pisanog materijala, uključujući maloprodaju, hotele, restorane, zdravstvo, obrazovanje i građevinarstvo.

 

Opsežna upotreba skupih komponenti, gdje inače većina drugih uređaja koristi plastiku, čini ga jednim od najrobusnijih pisača u klasi, što jamči dug, pouzdan i neometan rad. Intenzivna upotreba moguća je zbog odijeljenih tonera i dugotrajnih bubnjeva, a maksimalna iskoristivost potrošnog materijala čini pisač C650 idealnim za organizacije koje trebaju velike količine ispisa pretežno u boji.

 

“Oduševljeni smo nagradom Editor’s Choice Award časopisa Print IT Reseller dodijeljenom pisaču C650”, rekao je Lee Webster, generalni direktor Marketinga proizvoda tvrtke OKI Europe Ltd. “Ovo priznanje odražava želju tržišta za boljim performansama kompaktnih uređaja bez utjecaja na karakteristike, produktivnost, kvalitetu ili povoljnu cijenu, što je izazov s kojim smo se suočili i riješili ga kada se radi o ovom pisaču. Ponosni smo jer smo napravili istinski jedinstven pisač koji udovoljava zahtjevima mnogih tvrtki koje imaju potrebu za velikim količinama ispisa, ali su ograničene nedostatkom prostora. Bilo da tražite uređaj koji ćete smjestiti u pretrpano skladište, proizvodnu liniju, mali kiosk ili ured, moćan pisač C650 zadovoljava sve zahtjeve vrhunskom brzinom ispisa, prilagodljivošću medijima, izuzetnom kvalitetom, pouzdanošću i povratom uloženog.”

 

 

Pisač ABBYY FineScanner, prvi je pametni mobilni skener s umjetnom inteligencijom koji stvara savršene digitalne kopije tiskanih dokumenata za ispis i pohranu te obogaćuje pisač C650 mogućnošću skeniranja i otklanja potrebu za zasebnim stolnim skenerom ili višenamjenskim uređajem koji zauzima dragocjeni prostor. Kupci se mogu pretplatiti na uslugu Design Hub na platformi Shoppa, jedinstveno mjesto koje tvrtkama omogućava dizajn i ispis profesionalne kvalitete, stvaranje prilagođene vizualne komunikacije i popratnog marketinškog materijala u njihovim prostorima s nekoliko jednostavnih dodira miša.

 

 

Organizacije i tvrtke koje zahtijevaju najveću moguću podršku u ovim izazovnim vremenima, osim produženog trogodišnjeg jamstva pri registraciji proizvoda, a u okviru akcije ‘Adapt Today’, tvrtka OKI nudi paket Business Agility približne vrijednosti €500* kod kupnje pisača C650 i kompleta tonera CMYK.

 

Paket uključuje besplatnu** šestomjesečnu pretplatu na platforme Design Hub i ABBYY FineScanner Premium, medije za aplikacije ovisno o djelatnosti i pristup predlošcima i grafičkim rješenjima. Ovi alati i materijali projektirani su za pomoć tvrtkama u brzoj prilagodbi rješenjima za vizualnu i drugu komunikaciju s kupcima u promjenljivim uvjetima, primjerice zbog smjernica vlasti ili kao odgovor na tržište koje se razvija ili na društvene trendove, bez potrebe za uključivanjem vanjskih suradnika odnosno dobavljača.

 

Besplatni paket ‘Adapt Today’ Business Agility Pack vrijednosti €500+*

6 mjeseci pretplate na

kreativnu platformu OKI

6 mjeseci pretplate na

aplikaciju AI Smart Phone Scanner

Komplet medija – uključujući

niz vrsta i veličina

Pristup grafičkim predlošcima ovismo o djelatnosti

 

*Primjenjuju se uvjeti Terms & conditions apply. Navedena je približna vrijednost.

**Potrebna registracija

 

“Najmanji pisač na svijetu, u boji, veličine A4, izuzetnih performansi” – temeljem istraživanja koje je tvrtka OKI obavila u rujnu 2020. koje je uključivalo usporedivo moćne uređaje. Ipak, pisač C650 je čak i manji od uređaja brzine manje od 25 str./min.

Ostanite povezani

Pratite naše objave i aktivnosti kampanje (#AdaptToday) na društvenim mrežama